Office 2016 for Mac lansert

Da har den etterlengtede oppgraderingen kommet...

Gjør ditt beste arbeid - hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Microsoft Office for Mac gir deg nye, moderne versjoner av Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote som har blitt designet for Mac.

Når du kjøper Office for Mac, får du funksjonaliteten til Office så vel som de unike Mac-funksjonene du setter stor pris på. Med Word, Excel, PowerPoint og OneNote, kan du lage dokumenter som ser bra ut og få mer gjort. Og takket være integrasjonen med OneDrive, kan du få tilgang til filene dine når du trenger disse. Dessuten kan du med roaming av nyeste filer fortsette der du slapp på alle enheter.

I tillegg gir Office for Mac brukere en helt ny Ribbon-meny som organiserer funksjoner på en lignende måte som for Windows og iPad – noe som gjør det enkelt å finne det du trenger raskt. Og den nye tekstruten gjør selv komplekse jobber, som å formatere bilder i Word, utvikle animasjoner i PowerPoint og å sette inn formler i Excel, svært enkel. De gangene samarbeid er kritisk, gir Microsoft Office for Mac deg også muligheten til å dele dokumenter såvel som medforfatting og sammenhengende kommentarer (i Word og PowerPoint) slik at du kan jobbe med dokumenter samtidig og ha nyttige samtaler rett ved siden av den relevante teksten. (Microsoft)

Del gjerne