• Slider Image
  • Slider Image

Support

Litt av det SPINit kan bistå med...

Installasjon

Installasjon av nytt datautstyr og programvare kan være utfordrende. SPINit sørger for at jobben blir gjort bekymringsløst for deg som bruker.

Support

Programmer som krasjer? Utskrifter som blir feil? Treg maskin? Dokumenter som har blitt borte? Fargene på skjermen er tullete? Oppgraderinger som har gått i stå?
SPINit tar utfordringen...

Nettverk

Et stabilt og sikkert nettverk er svært viktig for all datakommunikasjon. La SPINit ta ansvaret for at svitsjer, brannmurer, rutere og trådløse enheter blir konfigurert og virker optimalt.

Backup

Sover du godt om natta?
SPINit hjelper dere å finne en backupløsning som passer deres behov, lokalt eller i skyen.

Dataredning

SPINit kan hjelpe deg å redde data fra en krasjet eller ødelagt disk. SPINit har samarbeidsavtale med Reconsult Dataredning AS til en fordelaktig pris for de vanskeligste tilfellene.

Virusrens

Datavirus og andre ulumskheter har dessverre blitt hverdagen for de som bruker data i virksomheten sin. SPINit tar på seg fjerning av alle trusler som kan ha funnet innpass på utstyrsparken.

FJERNSUPPORT
Enklere supportoppdrag kan ofte gjøres ved hjelp av fjernsupport. Last ned SplashTop SOS for å gi SPINit midlertidig tilgang til din Mac/PC.